Jogi
szolgáltatások

Szimplán jogi kérdés – egy családi vállalkozás életében aligha találkozunk ilyennel. A vállalkozó család jogi problémáit gyakran örökösödési és társasági jogi szempontból is körbe kell járni, mindezt a családi-üzleti megfontolásokat egyszerre szem előtt tartva.

Ügyfeleinknek teljes képet nyújtunk a jogi kihívásokról és azok megoldási lehetőségeiről, a társasági jogtól a versenyjogon át a vagyonjogig.

A KLART Legal alapvetése, hogy minden, ami az üzleti világban bonyolult jogi kérdéskörként jelentkezik, átláthatóan, egyszerűen és érthetően átadható és lefordítható a mindennapi gazdasági nyelvezetre.

Dr. Szabó Levente Antal
A KLART Legal alapítója, ügyvéd

Társasági jog és tranzakciók

A társasági, fúziós és felvásárlási tranzakciók eredményessége a gyors, határozott és okos döntéseken múlik. Több mint egy évtizedes tapasztalatunkra a tranzakció teljes életciklusában támaszkodhat, az átvilágítástól és a cégértékeléstől kezdve egészen az integrációs folyamatokig.

Versenyjog

Csak az elmúlt évben 2 milliárd eurónyi büntetést szabtak ki uniós vállalkozásokra versenyellenes magatartás miatt. Mi a megelőzésre fókuszálva segítünk Önnek helyes összefonódás-ellenőrzési, kartelljogi, fogyasztóvédelmi és marketinggyakorlatok kidolgozásában és megvalósításában a vállalkozásán belül.

Szellemi tulajdon és adatvédelem

Maximális körültekintéssel járunk el az iparjogvédelmi kutatások, bejelentések, felszólalások és szerződéskötések terén. Adatkezelési nyilvántartások, szabályzatok és nyilatkozatok készítésében, valamint adatvédelmi feladatok kiszervezett végrehajtásában is számíthat a szakértelmünkre.

Autóipar

Az autóipari vállalkozások két okból választanak minket: az autóipar iránti szenvedélyünk és a mély tudásunk miatt a szektor jogi környezetével és kihívásaival kapcsolatban. Az ipari beruházásoktól az ágazatspecifikus szerződéseken és értékesítési rendszereken át a gépjármű finanszírozásig bármilyen komplex jogi kérdésben bízhat a támogatásunkban.

Ingatlanfejlesztés

Alapos, naprakész tudással rendelkezünk a hazai kivitelezési és beruházási piac viszonyairól, trendjeiről, szereplőiről és szabályozásáról. Ennek köszönhetően zöldmezős és barnamezős projektek teljes életciklusában tudjuk hatékonyan képviselni ügyfeleinket, legyen szó tervezésről, kivitelezésről vagy üzemeltetésről.

Összpontosítson a vállalkozására – mi figyelünk minden másra

A legfrissebb hírek, trendek, elemzések és események a családi vállalkozások világából – a KLART szakértőitől egyenesen a postaládájába. Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Scroll to Top

Kérdése van?
Küldje el és mi válaszolunk!

Terms Of Use

The information on this website does not constitute legal advice. The information on the website is protected by copyright, its use, reproduction or disclosure to the public by KLART LEGAL | Levente Antal Szabó is subject to the prior consent of the Law Firm.