Ügyvédi társulás

Társulás tagjai:

A KLART Legal a Budapesti Ügyvédi Kamaránál a 8/2017. (XI.20.) MÜK Szabályzat alapján a Budapesti Ügyvédi Kamaránál bejelentett ügyvédi társulás.

Vezető iroda:

Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda, BÜK nyilvántartási szám 4208

Bankszámlaszámok:

HUF: 10700024-70421712-51100005

EUR: 10700024-70421712-50100002

Adószám:

18623259-2-41

EU adószám:

HU 18623259

Az Ügyvédi Társulás tagjai az alábbi egyéni ügyvédek és ügyvédi irodák:

 • Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda
 • Dr. Halász Miklós Ügyvédi Iroda
 • Orosz Adrienn Ütgyvédi Iroda
 • Dr. Ránky Anna egyéni ügyvéd
 • Dr. Tóth Eszter Vera Ügyvédi Iroda

Társulási megállapodás

A KLART Legal Ügyvédi Társulás a 8/2017. (XI.20.) MÜK Szabályzat alapján létrehozott ügyvédi társulás, amelyet a Budapesti Ügyvédi Kamara tart nyilván.

Az ügyvédi társulásban részt vevő ügyvédek és ügyvédi irodák jogaira, kötelezettségeire és felelősségére az Ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. törvény, a szabályzat és a Társulási Megállapodás rendelkezései az irányadók.

Az Ügyvédi Társulás vezetője és képviselője a Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda, az Ügyvédi Társulás és tagjai nevében nyilatkozatok adására és megbízás elfogadására a Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda jogosult.

Sikeres regisztráció!

Köszönjük a jelentkezést!
Szeretettel várjuk rendezvényünkre.


A bejelentkezéshez szükséges adatokat hamarosan küldjük emailben.

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.

Blog

Rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

  Kapcsolat

  © KLART Legal

  Hírlevél

  A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.