A családi vagyon tervezése – családi stratégia és alkotmány

„A család egyfajta kockázat. Ha kockázat van valamiben, oda fókuszt, figyelmet kell fordítani, hogy a kockázatból, inkább egy lehetősége teremtsünk. A családi stratégia alkotás, tulajdonképpen erről szól.”Dr. Ránky Anna – KLART Családi Alkotmány

Örökös dilemmák 

Soós Péter, a HOLD Alapkezelő privát bankára, az Örökös dilemmák című YouTube sorozat 6. epizódjában beszélget, a KLART Családi Alkotmány egyik alapító tanácsadójával, Dr. Ránky Anna ügyvédnővel.

A beszélgetés témája:

  • “Ahogy a család szervesen növekszik a cég mögött … egyre bonyolultabb a család működése, egyre több érdek keletkezik, ami adott esetben szét tudja feszíteni a családot is, és ez hatással van a cégre is.”
  • Hogyan van hatással a fent említett családi működés a cégre?
  • Mi az a családi stratégia? Kinek, mikor és vajon miért van szüksége arra, hogy családi stratégiát hozzon létre? Miből áll a családi stratégia folyamata? Ezekre a kérdésekre ad választ Dr. Ránky Anna, a hazai és nemzetközi tapasztalatok alapján.
Scroll to Top

Kérdése van?
Küldje el és mi válaszolunk!

Terms Of Use

The information on this website does not constitute legal advice. The information on the website is protected by copyright, its use, reproduction or disclosure to the public by KLART LEGAL | Levente Antal Szabó is subject to the prior consent of the Law Firm.