A családi vagyon tervezése – családi stratégia és alkotmány

„A család egyfajta kockázat. Ha kockázat van valamiben, oda fókuszt, figyelmet kell fordítani, hogy a kockázatból, inkább egy lehetősége teremtsünk. A családi stratégia alkotás, tulajdonképpen erről szól.”Dr. Ránky Anna – KLART Családi Alkotmány

Örökös dilemmák 

Soós Péter, a HOLD Alapkezelő privát bankára, az Örökös dilemmák című YouTube sorozat 6. epizódjában beszélget, a KLART Családi Alkotmány egyik alapító tanácsadójával, Dr. Ránky Anna ügyvédnővel.

A beszélgetés témája:

  • “Ahogy a család szervesen növekszik a cég mögött … egyre bonyolultabb a család működése, egyre több érdek keletkezik, ami adott esetben szét tudja feszíteni a családot is, és ez hatással van a cégre is.”
  • Hogyan van hatással a fent említett családi működés a cégre?
  • Mi az a családi stratégia? Kinek, mikor és vajon miért van szüksége arra, hogy családi stratégiát hozzon létre? Miből áll a családi stratégia folyamata? Ezekre a kérdésekre ad választ Dr. Ránky Anna, a hazai és nemzetközi tapasztalatok alapján.
Scroll to Top

Kérdése van?
Küldje el és mi válaszolunk!

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.