Rendezvények

Rendezvények

Hiszünk a tudásmegosztásban. Offline és online rendezvényeinken vendégeinkkel a jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legújabb fejleményeit kísérjük figyelemmel. Gyakorlatorientált képzéseket nyújtunk családi vállalatok, jogászok és gazdasági szakemberek számára, továbbá rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Aktuális rendezvényeink

LEZÁRULT / Május 6.

Heti témánk: Minden, amit tudnod kell az öröklési és családi jog, valamint a cégtulajdonlás kapcsolatáról III. Folytatjuk az előadás-sorozat legutóbbi témáját, azaz Öröklési jog egy

Részletek

LEZÁRULT / Április 29.

Heti témánk: Minden, amit tudnod kell az öröklési és családi jog, valamint a cégtulajdonlás kapcsolatáról II. Öröklési jog egy vállalkozó életében, előrehozott öröklési megoldások (Előadás-sorozat)

Részletek

LEZÁRULT / Április 22.

Heti témánk: Minden, amit tudnod kell az öröklési és családi jog, valamint a cégtulajdonlás kapcsolatáról I. (Előadás-sorozat) Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük.

Részletek

LEZÁRULT / Március 25.

Heti témánk: Amikor a feje tetejére áll az internet – az elmúlt 20 év legjelentősebb szerzői jogi novellája Meghívott előadónk: Dr. Békés Gergely Szokás szerint

Részletek

LEZÁRULT / Március 18.

Heti témánk: Mivel tehetem értékesebbé vállalatomat? Kezeld tudatosan a szellemi tulajdonod. Előadás-sorozat 3. rész: Iparjogvédelem: név, domain, védjegy-, szabadalom-, innovációmanagement Szokás szerint a heti aktuális

Részletek

LEZÁRULT / Március 11.

Heti témánk: Mivel tehetem értékesebbé vállalatomat? Kezeld tudatosan a szellemi tulajdonod. Előadás-sorozat 2. rész: Védett ismeret, üzleti titok, szerzői jogi védelem (adatbázis, szoftver, licencia, stb.)

Részletek

LEZÁRULT / Március 4.

Heti témánk: Mivel tehetem értékesebbé vállalatomat? Kezeld tudatosan a szellemi tulajdonod. Előadás-sorozat 1. rész: Általános áttekintés a szellemi tulajdon kezelésről Szokás szerint a heti aktuális

Részletek

LEZÁRULT / Február 25.

Heti témánk: Munkavállalói résztulajdonosi program családi vállalatok esetében – előnyök és kockázatok Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról készült összefoglaló letölthető innen.

Részletek

LEZÁRULT / Február 18.

Heti témánk: Követeléskezelés okosan II.: Túlélési tippek a csődhullám közepén Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról készült összefoglaló letölthető innen.

Részletek

LEZÁRULT / Február 11.

Heti témánk: 5 legfontosabb tanulság vállalkozások számára az elmúlt egy év versenyjogi és adatvédelmi hatósági és bírósági gyakorlata tükrében Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat

Részletek

LEZÁRULT / Február 4.

Heti témánk: Követeléskezelés okosan: Túlélési tippek a csődhullám közepén Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról készült összefoglaló hamarosan feltöltésre kerül.

Részletek

Kapcsolat

© KLART Legal

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

Sikeres regisztráció!

Köszönjük a jelentkezést!
Szeretettel várjuk rendezvényünkre.


A bejelentkezéshez szükséges adatokat hamarosan küldjük emailben.

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.

Blog

Rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.