Rendezvények

Rendezvények

Hiszünk a tudásmegosztásban. Offline és online rendezvényeinken vendégeinkkel a jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legújabb fejleményeit kísérjük figyelemmel. Gyakorlatorientált képzéseket nyújtunk családi vállalatok, jogászok és gazdasági szakemberek számára, továbbá rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Aktuális rendezvényeink

Február 25.

Heti témánk: Munkavállalói résztulajdonosi program családi vállalatok esetében – előnyök és kockázatok Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Kinek szól? Vállalatok tulajdonosainak, vezetőinek,

Részletek

Március 4.

Heti témánk: Mivel tehetem értékesebbé vállalatomat? Kezeld tudatosan a szellemi tulajdonod. Előadás-sorozat 1. rész További részletek hamarosan Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük.

Részletek

Március 11.

Heti témánk: Mivel tehetem értékesebbé vállalatomat? Kezeld tudatosan a szellemi tulajdonod. Előadás-sorozat 2. rész További részletek hamarosan Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük.

Részletek

Március 18.

Heti témánk: Mivel tehetem értékesebbé vállalatomat? Kezeld tudatosan a szellemi tulajdonod. Előadás-sorozat 3. rész További részletek hamarosan Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük.

Részletek

LEZÁRULT / Február 18.

Heti témánk: Követeléskezelés okosan II.: Túlélési tippek a csődhullám közepén Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról készült összefoglaló hamarosan feltöltésre kerül.

Részletek

LEZÁRULT / Február 11.

Heti témánk: 5 legfontosabb tanulság vállalkozások számára az elmúlt egy év versenyjogi és adatvédelmi hatósági és bírósági gyakorlata tükrében Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat

Részletek

LEZÁRULT / Február 4.

Heti témánk: Követeléskezelés okosan: Túlélési tippek a csődhullám közepén Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról készült összefoglaló hamarosan feltöltésre kerül.

Részletek

LEZÁRULT / Január 28.

Heti témánk: Hogyan védjem a családi vagyont: vagyonkezelő alapítvány, bizalmi vagyonkezelés és más eszközök (folytatás) Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról

Részletek

LEZÁRULT / Január 21.

Heti témánk: Hogyan védjem a családi vagyont: vagyonkezelő alapítvány, bizalmi vagyonkezelés és más eszközök Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról készült

Részletek

LEZÁRULT / Január 14.

Heti témánk: Biztosítási iránytű KKV-k számára: buktatók és legjobb gyakorlatok a vezetői felelősségbiztosítás, a GDPR biztosítás és a cyberkockázatok biztosítása területéről. Vendégünk: Pászka Zsuzsa (Pászka

Részletek

2020-i évi NAVIGÁTOR összefoglalók

Március 19. Téma: Vis maior és Digitális szerződéskötés Az alkalomról készült összefoglaló letölthető innen. Március 24. Téma: Résztvevői kérdésekAz alkalomról készült összefoglaló letölthető innen. Március

Részletek

Kapcsolat

© KLART Legal

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.

Blog

Rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

    Sikeres regisztráció!

    Köszönjük a jelentkezést!
    Szeretettel várjuk rendezvényünkre.


    A bejelentkezéshez szükséges adatokat hamarosan küldjük emailben.