Rendezvények

Rendezvények

Hiszünk a tudásmegosztásban. Offline és online rendezvényeinken vendégeinkkel a jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legújabb fejleményeit kísérjük figyelemmel. Gyakorlatorientált képzéseket nyújtunk családi vállalatok, jogászok és gazdasági szakemberek számára, továbbá rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Aktuális rendezvényeink

Január 14.

Heti témánk: Biztosítási iránytű KKV-k számára: buktatók és legjobb gyakorlatok a vezetői felelősségbiztosítás, a GDPR biztosítás és a cyberkockázatok biztosítása területéről. Vendégünk: Pászka Zsuzsa (Pászka

Részletek

Január 21.

Heti témánk: Hogyan védjem a családi vagyont: vagyonkezelő alapítvány, bizalmi vagyonkezelés és más eszközök Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Kinek szól? Vállalatok

Részletek

Január 28.

Heti témánk: Követeléskezelés okosan: Túlélési tippek a csődhullám közepén Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Kinek szól? Vállalatok tulajdonosainak, vezetőinek, jogtanácsosainak. Miért érdekes?

Részletek

LEZÁRULT / December 10.

Heti témánk: Mi a titka a tulajdonos és a menedzsment jó együttműködésének a KKV-k világában? Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról

Részletek

LEZÁRULT / December 3.

Heti témánk: Sikerreceptek családi vállalatoknak a COVID válság idején. Szokás szerint a heti aktuális jogszabályváltozásokat is áttekintjük. Az alkalomról készült összefoglaló letölthető innen.

Részletek

LEZÁRULT / November 26.

Heti témánk: Digitális ügyvéd: Hogyan váljon a szerződéskötési folyamat nyűgből élménnyé digitális eszközök használatával? Az előadást dr. Romhány Gergely, a TrustChain ügyvezetőjének közreműködésével tartottuk. Szokás

Részletek

LEZÁRULT / November 19.

Heti témánk: COVID és munkajog | távmunka és otthoni munka mintaszabályzat prezentációja Az alkalomról készült összefoglaló letölthető innen.

Részletek

LEZÁRULT / November 12.

Heti témánk: Általános szerződési feltételek | 3 lépés, hogy az általános szerződési feltételeink versenyelőnnyé váljanak Az alkalomról készült összefoglaló letölthető innen.

Részletek

LEZÁRULT / November 5.

Heti témánk: Webshopok és webes szolgáltatások | 5 legfontosabb jogi banánhéj kivédése Az alkalomról készült összefoglaló letölthető innen.

Részletek

LEZÁRULT / Október 15.

Heti témánk: A vezető felelőssége a cég tartozásaiért – elemezzük a legfrissebb fejleményeket a bírósági gyakorlatban és a tanulságokat az általunk vitt perekben Az alkalomról

Részletek

LEZÁRULT / Október 8.

Heti témánk: Fogyasztóvédelem: tanulságok a közelmúlt versenyhivatali döntéseiből. Az alkalomról készült összefoglaló letölthető innen.

Részletek

LEZÁRULT / Október 1.

Heti témáink: Adatvédelem: Adatvédelmi hatóságok nyári iránymutatásai és döntései Vállalatfelvásárlás találkozásmentesen: Hogyan bonyolítottunk egy nemzetközi vállalatfelvásárlási ügyet személyes találkozás nélkül? Esettanulmány gyakorlatunkból. Az alkalomról készült

Részletek

Kapcsolat

© KLART Legal

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

Sikeres regisztráció!

Köszönjük a jelentkezést!
Szeretettel várjuk rendezvényünkre.


A bejelentkezéshez szükséges adatokat hamarosan küldjük emailben.

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.

Blog

Rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.