HU / EN

SZUJÓNÉ VASS Anita

Szervezés, tervezés, apró elemek egyetlen egésszé varázslása, legyen az egy excel tábla, rendezvény vagy marketinganyag – ezek azok, amelyek mozgásban tartanak.

Mindennapi munkám – így a kollégáim vagy az ügyfelek támogatása, marketinggel kapcsolatos teendők, vagy éppen informatikai feladatok megoldása – során fontosnak tartom a rendszerszintű gondolkodást, alapos tervezést, precizitást és körültekintést. Hiszem, hogy ezáltal lehet igazán jól és hatékonyan működni és együttműködni.

Tanácsadó közegből érkeztem a jogi világba, melynek hatalmas előnye, hogy más, nem kizárólag jogi szemmel tudom értelmezni és körüljárni a problémákat. Csapatban gondolkodva, sokszínű tapasztalataink útján pedig olyan végeredményt tudunk létrehozni, ami végül igazán KLART-os lesz.

Nyelvtudás: magyar, angol, francia

Szakmai tapasztalatok:

Szujóné Vass Anita az egyik vezető hazai könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cégének oktatási üzletágában szerzett tapasztalatot marketing, képzés és rendezvényszervezés, valamint napi ügyvitel területén. Ezen tapasztalatait az ügyvédi társulás titkársági, marketing és informatikai részén tudta kamatoztatni és a korábbi ismereteit a jogi világra vetítve fejleszteni.   

Marketing és gazdasági informatika szakirányú közgazdász diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte.