HU / EN

Dr. LENGYEL Márton

Életemben mindig is meghatározó szerepet töltött be a sport és az emberközpontúság. Előbbinek hála megtanultam értékelni a kitartást, az elszántságot, a koncentrációt, a csapatban való együttműködés alapvető fontosságát, míg az utóbbinak köszönhetően könnyedén hangolódom rá az engem körülvevő emberek igényeire és gondolatvilágára. Hiszem, hogy ezek a tulajdonságok a jog világában is képesek a megfelelő hatást kiváltani az ügyfelek problémáinak megértése és megoldása érdekében.

A mindennapi munkában fontosnak tartom a konstans szakmai és emberi fejlődést, melyre magam is törekszem. Ezzel egyenértékűnek tartom a csapatban való munka fontosságát, ebbe a körbe értve a kollegiális kapcsolatokon túl az ügyféllel való együttműködést is a felmerülő jogi kérdések és problémák hatékony megoldásának érdekében.

Nyelvtudás: magyar, angol

Szakmai tapasztalat:

Lengyel Márton a KLART Legal Ügyvédi Társulás ügyvédjelöltje. Diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán szerezte, főbb érdeklődési köre a polgári joghoz kapcsolódó területek, peres és nemperes vonalon egyaránt.