HU / EN

Dr. LÁNG Péter

Az ügyfelek problémáinak megismerése nemcsak szűk jogi mederben vizsgálandó általában, hanem szükséges az ügyfél általános üzleti, gazdasági, adott esetben emberi kontextusainak a figyelembevétele. Az ügyvédség számomra nem elsősorban jogeset megoldó verseny, hanem problémakezelés, amely adott esetben a jogi keretekből kitekintve eredményes probléma megoldás felé terelni az ügyet, megelőzve a peres eljárásokat és olyan fórumokat, ahol a döntés feletti kontroll kikerül az ügyfél kezéből. Számomra az ügyvédi hitvallás, hogy az ügyfélnek ne csak jogilag legyen igaza, hanem az, hogy a körülményekhez képest összességében a legjobb megoldásra jusson.

Munkám során volt szerencsém nagy nemzetközi cégeknek segíteni és betekintést nyerni a coorporate világba. Lehetőségem volt olyan tapasztalatok megszerzésére, amely nagyszerűen kamatoztatható ügyfeleink problémáinak azonosításában és a fent említett összességében legjobb megoldás megtalálásában.

Szakterületek

  • IT és szoftver jog
  • közbeszerzés,
  • cégjog
  • ingatlan

Nyelvtudás: magyar, angol

Szakmai tapasztalatok:

Láng Péter 14. éve ügyvéd, az ügyvédi hivatás választását megelőzően a Pénzügyminisztériumban szerzett gyakorlatot, ahol elsősorban a nemzetközi pénzmosás elleni küzdelemben szerzett tapasztalatot. Ezt követően önálló ügyvédi irodát nyitott, ahol nemzetközi, vezető szoftver cégnél működött közre nagy értékű közbeszerzések lebonyolításában és a megbízó ügyfeleivel kötendő szerződések letárgyalásában,

Dr. Láng Péter jelenleg a KLART Legal társult tagjaként a szoftver és építőipari cégeknél hasznosítja mindazt a tudást, amelyet évek során a nemzetközi szervezeteknél és nagy szoftver cégeknél szerzett.