Rendezvények

KLART NAVIGÁTOR

Folytatjuk nagy sikerű ingyenes online konzultációinkat az őszi szezonban is! Tavasszal indítottuk útjára gazdasági szabályzók aktualitásáról szóló rendszeres konzultációnkat, amivel a világjárvány miatt óráról-órára változó szabályozási környezetben nyújtottunk irányt kis, közép és nagyvállalatok döntéshozóinak.

Foglalkoztunk vállalati joggal, támogatásokkal, kedvezményes hitelprogramokkal, vezetői és tulajdonosi felelősséggel, munkajogi szabályokkal és minden olyan szakértelmünkbe vágó témával, amely szigorúan szubjektív megítélésünk szerint fontos lehet a követhetetlenné vált szabályozó dzsungelben.

Értelmeztük a jogszabályokat, megosztottuk a legjobb gyakorlatokat. Egymástól is tanultunk, pezsgő, építő beszélgetéseket folytattunk.

A visszajelzések szerint összefoglalóink mérvadó tájékozódási ponttá váltak. Sajnos nem lesz könnyebb a következő időszak sem, ezért folytatjuk sorozatunkat. Csatlakozz ingyenes konzultációinkhoz minden csütörtök reggel 9 órakor, hogy iránytűt kaphass a gazdasági szabályzók gyorsan változó világában.


Az évadnyitó alkalom 2020. szeptember 24-én 9:00-kor kezdődik.
Fontosabb témáink:

  • COVID 19 és munkajog: Vállalati fehér könyv ajánlásai, a home office új szabályai, céges
    oktatások új szabályrendszere
  • Támogatások: aktuális hírek a támogatások világából
  • Adó/TB: A nyár főbb adó- és TB újdonságai, transzferár kúriai döntések
  • Adatvédelem: Adatvédelmi hatóságok nyári iránymutatásai és döntései
  • Vállalatfelvásárlás találkozásmentesen: Hogyan bonyolítottunk egy nemzetközi
    vállalatfelvásárlási ügyet személyes találkozás nélkül? Esettanulmány gyakorlatunkból.

Konzultációnkra ide kattintva jelentkezhet.

2780
Szakértőink szeretettel várják!

Dr. Szabó Levente Antal

Ügyvezető partner

Dr. Ránky Anna

Ügyvéd - Partner

Ossza meg a rendezvényt Ön is

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Kapcsolat

© KLART Legal

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

Sikeres regisztráció!

Köszönjük a jelentkezést!
Szeretettel várjuk rendezvényünkre.


A bejelentkezéshez szükséges adatokat hamarosan küldjük emailben.

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.

Blog

Rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.