Digitális ügyvéd

Digitális ügyvéd

Valljuk, hogy az ügyvédi tevékenység mára e-business lett. Támogatjuk ügyfeleinket az e-ügyféllé válás útján, hogy digitális megoldásaink segítségével az egyszerű és közepesen nehéz jogi feladatokat hatékonyan oldják meg.

Dokumentum automatizáció

E-szerződéskötés

E-aláírás

E-átvilágítás

Dokumentum automatizáció

A jogászok, illetve a gazdasági társaságok egyik legnagyobb erőforrást igénylő folyamata a dokumentumok elkészítése, melyek legtöbbször szerződések, illetve szabályzatok, de előfordul, hogy  működéshez kapcsolódó speciális iratok.

A digitális fejlődés egyik fontos, ám mégis elérhető lépcsőfoka a dokumentumok automatizációja. Irodánk egy online drafting platformmal, illetve annak ügyfelek számára hozzáférhetővé tételével automatizálva hoz létre szerződéseket és egyéb jogi dokumentumokat.

Az alkalmazás egy kérdésekkel támogatott folyamaton vezeti végig az ügyfelet, melynek eredményeként az adminisztratív idő- és költségterhek csökkenek, az ügyfél és a jogász pedig már csak véglegesíti az iratot. Ehhez természetesen szükséges az ügyfél és igényeinek alapos ismerete, aki azonban ezáltal elégedett e-ügyféllé válhat.

E-szerződéskötés

Digitális megoldások alkalmazásával a szerződések megkötésére és nyilvántartására fordított idő 50%-kal csökkenthető rövid távon, amennyiben pedig a szerződéses tárgyalásokat is online platformra tereljük, további jelentős mértékű hatékonyság érhető el.

A szerződéskötés támogatására az alábbi digitális megoldásokkal dolgozunk:

 • online tárgyalási platformok
 • elektronikus aláírási megoldások, azonosítás
 • contract lifecycle megoldások
 • contract BI és analízis megoldások
 • mesterséges intelligencia: due diligence, szerződés-management, szerződés-felülvizsgálat, kockázat analízis
 • RPA (Robotic Process Automation) robotizált tárgyalási folyamatok, beszerzési platformok
 • blockchain és smart contracting
A szerződéskötésre és a nyilvántartásra fordított időfelhasználás 50%-osan csökkenthető rövid távon a digitális megoldások alkalmazásával. Amennyiben a szerződéses tárgyalásokat online platformra tereljük, jelentős mértékű hatékonyság érhető el.

E-aláírás

A digitális megoldások közül az aláírásunk helyettesítése talán a legkönnyebben elérhető.

Az üzleti életben mégsem terjedt el igazán az elektronikus aláírás alkalmazása, pedig a jogbiztonság egyik fontos eszköze.

Online megoldásunk és szolgáltató partnereink segítségével Ön is könnyen és gyorsan fokozott biztonságú elektronikus aláíráshoz juthat, amellyel perceken belül hitelesen aláírhatja elektronikus dokumentumait .

Szerződjön digitálisan most a KLART Legal digitális aláíró platformján!

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot.

E-átvilágítás

Vállalatfelvásárlások, nagyobb dokumentációk felülvizsgálata, compliance vizsgálatok során kulcsfontosságú a hatékonyság és a minőség, az emberi hibák kiszűrése.

Ez a cél ma már mesterséges intelligenciát alkalmazó, öntanuló szoftveres megoldások segítségével elérhető. Az általunk használt alkalmazások az elérhető technológia csúcsát jelentik mind hatékonyság, mind minőség szempontjából.

Egyedülálló tudásbázist halmoztunk fel ezen alkalmazások működtetésére. Ismerje meg az átvilágítás új minőségét!

Forduljon szakértőinkhez bizalommal!

Ha kérdése van ügyével vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, tegye fel nekünk. Örömmel válaszolunk megkeresésére.

Sikeres regisztráció!

Köszönjük a jelentkezést!
Szeretettel várjuk rendezvényünkre.


A bejelentkezéshez szükséges adatokat hamarosan küldjük emailben.

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.

Blog

Rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

  Kapcsolat

  © KLART Legal

  Hírlevél

  A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.