Csapatunk

Munkatársaink

Dr. SZABÓ Levente Antal

Tanulmányok:

– Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

– MBA mesterképzés – Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

– Német jogi szakértő – Potsdami Egyetem 

Nyelvtudás: angol, német

Szakterületek: vállalatfelvásárlás; gazdasági közjog (versenyjog, adatvédelem, fogyasztóvédelem); szellemi alkotások; családi vállalat tanácsadás

Az ügyvédi hivatás folyamatos fejlődést jelent számomra. Inspirál a jogi és üzleti környezet változása, újabb és újabb üzleti területek, mások szemléletének, álláspontjának megismerése. Örömmel tölt el, ha egy komplex helyzet megértését követően kiviláglik egy egyszerű és letisztult megoldás. Szabadidőmben harcművészettel és az autók világával foglalkozom.

Dr. RÁNKY Anna

Tanulmányok:

– Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

– LL.M (CEU)

– Családi vállalat tanácsadó (FFI, Boston és STEP, London)

Nyelvtudás: angol, német, spanyol

Szakterületek: családi és társasági jog; családi vállalat tanácsadás

A miért és a hogyan érdekel a családi vállalat tanácsadás során. Elsősorban emberekkel dolgozom, aztán jönnek az ügyek. Folyamatosan tanulok ügyfeleimtől, amit szaktudásom átadásával igyekszem viszonozni. A partnerségben hiszek. Szabadidőmben olvasok és cukrászkodom.

Dr. OROSZ Adrienn

Tanulmányok:

– Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

– Erasmus (Passaui Egyetem)

Nyelvtudás: angol, német

Szakterületek: vállalatfelvásárlás; társasági jog; gazdasági jogi tanácsadás

Csapatszellem, precizitás, érthetőség, empátia. Ezek jellemeznek leginkább munkám során. Fontosnak tartom a rendszerszintű gondolkodást, a jogi kérdések mögötti emberi és gazdasági tényezők megismerését és megértését. Szabadidőmben szívesen síelek, biciklizem, utazom.

Dr. HALÁSZ Miklós

Tanulmányok:

– Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

Nyelvtudás: angol

Szakterületek: peres eljárások; választottbíróság

A szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem 1998-ban. Szakmai karrieremet a Jutasi és Társai Ügyvédi Irodában kezdtem ügyvédjelöltként, majd az iroda partner ügyvédjeként dolgoztam 2019-ig. Szakterületem a peres eljárásjog, számos kiemelt jelentőségű bírósági, illetve választottbírósági eljárásban láttam el ügyfeleink képviseletét. Ezen kívül jelentős tapasztalatokkal rendelkezem az ingatlanfejlesztés és építési jog területén is. A Magyar Vízilabda Szövetség Versenyfelügyeleti Bizottságának vagyok tagja.

Dr. LENGYEL Márton

Tanulmányok:

– Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar

Nyelvtudás: angol

Szakterületek: polgári jog; társasági jog

Életemben mindig meghatározó szerepet töltött be a sport és az emberek. Előbbinek hála megtanultam értékelni a kitartást, az elszántságot, a koncentrációt, a csapatban való együttműködést, míg az utóbbinak köszönhetően könnyebben értem meg, hogy hogyan is gondolkodnak az emberek. Ezek segítenek abban, hogy munkámat magas szinten végezzem. Szabadidőmben teniszezem és focizom.

SZUJÓNÉ VASS Anita

Tanulmányok:

– Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar

Nyelvtudás: angol

Szakterületek: marketing; informatika

Szervezés, tervezés, apró elemek egyetlen egésszé varázslása, legyen az egy Excel táblázat, egy rendezvény vagy egy marketinganyag. Ezek azok, amik mozgásban tartanak. Munkám során a rendszerszintű gondolkodást, alapos tervezést, precizitást és körültekintést tartom a legfontosabbnak. Csapatban gondolkodva olyan végeredményt tudunk létrehozni, ami igazán KLART-os lesz.

Sikeres regisztráció!

Köszönjük a jelentkezést!
Szeretettel várjuk rendezvényünkre.


A bejelentkezéshez szükséges adatokat hamarosan küldjük emailben.

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.

Blog

Rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

    Kapcsolat

    © KLART Legal

    Hírlevél

    A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.