Csapatunk

Munkatársaink

Dr. SZABÓ Levente Antal

Tanulmányok:

– Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

– MBA mesterképzés – Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

– Német jogi szakértő – Potsdami Egyetem 

Nyelvtudás: angol, német

Szakterületek: vállalatfelvásárlás; gazdasági közjog (versenyjog, adatvédelem, fogyasztóvédelem); szellemi alkotások; családi vállalat tanácsadás

Az ügyvédi hivatás folyamatos fejlődést jelent számomra. Inspirál a jogi és üzleti környezet változása, újabb és újabb üzleti területek, mások szemléletének, álláspontjának megismerése. Örömmel tölt el, ha egy komplex helyzet megértését követően kiviláglik egy egyszerű és letisztult megoldás. Szabadidőmben harcművészettel és az autók világával foglalkozom.

Dr. RÁNKY Anna

Tanulmányok:

– Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

– LL.M (CEU)

– Családi vállalat tanácsadó (FFI, Boston és STEP, London)

Nyelvtudás: angol, német, spanyol

Szakterületek: családi és társasági jog; családi vállalat tanácsadás

A miért és a hogyan érdekel a családi vállalat tanácsadás során. Elsősorban emberekkel dolgozom, aztán jönnek az ügyek. Folyamatosan tanulok ügyfeleimtől, amit szaktudásom átadásával igyekszem viszonozni. A partnerségben hiszek. Szabadidőmben olvasok és cukrászkodom.

Dr. OROSZ Adrienn

Tanulmányok:

– Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

– Erasmus (Passaui Egyetem)

Nyelvtudás: angol, német

Szakterületek: vállalatfelvásárlás; társasági jog; gazdasági jogi tanácsadás

Csapatszellem, precizitás, érthetőség, empátia. Ezek jellemeznek leginkább munkám során. Fontosnak tartom a rendszerszintű gondolkodást, a jogi kérdések mögötti emberi és gazdasági tényezők megismerését és megértését. Szabadidőmben szívesen síelek, biciklizem, utazom.

Dr. HORVÁTH Petra Léna

Tanulmányok:

– Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

– Erasmus (University of Lisbon)

Nyelvtudás: angol és német

Szakterületek: polgári jog; társasági jog

Nyitott és lelkes vagyok az új kihívásokra, ez az, ami előre visz az életben. Szeretek másokkal együtt gondolkodni, hogy aztán az ötleteket kreatív módon meg is tudjuk valósítani. Külföldi tanulmányaim lehetőséget adtak arra, hogy új ismeretekkel és tapasztalatokkal gazdagodjak emberileg és szakmailag egyaránt. Célom, hogy az egyetemen megszerzett elméleti tudást a gyakorlatban mélyítsem el, precíz és lelkiismeretes munkámmal pedig a közösség értékes tagja lehessek. Szabadidőmben szeretek színházba járni, kirándulni és utazni.

SZUJÓNÉ VASS Anita

Tanulmányok:

– Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar

Nyelvtudás: angol

Szakterületek: marketing; informatika

Szervezés, tervezés, apró elemek egyetlen egésszé varázslása, legyen az egy Excel táblázat, egy rendezvény vagy egy marketinganyag. Ezek azok, amik mozgásban tartanak. Munkám során a rendszerszintű gondolkodást, alapos tervezést, precizitást és körültekintést tartom a legfontosabbnak. Csapatban gondolkodva olyan végeredményt tudunk létrehozni, ami igazán KLART-os lesz.

VARGA Dorottya

Tanulmányok:

– Eötvös Loránd Tudományegyetem 

– Baptista Teológia

Nyelvtudás: angol

Szakterületek: adminisztráció; képzés és rendezvényszervezés

Rendszerezett, átlátható, pontos. Ezek az elvek vezérelnek a mindennapokban és a munkám során. A maximalizmusom ahogy az erősségem, úgy a gyengeségem is a szakmai életben, mert mindenben szeretnék 110%-ot nyújtani. Szeretek rendszerben gondolkodni és élni. Kifejezetten élvezem, amikor egy teljesen új megoldást kell kidolgoznom vagy éppen egy komplex feladatot Excelben megvalósítanom. Szabadidőmben szeretek minél több időt a szabadban tölteni, legyen szó sétáról, túráról vagy épp utazásról.

Sikeres regisztráció!

Köszönjük a jelentkezést!
Szeretettel várjuk rendezvényünkre.


A bejelentkezéshez szükséges adatokat hamarosan küldjük emailben.

Felhasználási feltételek

A honlapon található információk nem minősülnek jogi tanácsadásnak. A honlapon található információkat szerzői jog védi, annak bármilyen felhasználása, többszörözése, nyilvánossághoz való eljuttatása a KLART LEGAL | Szabó Levente Antal Ügyvédi Iroda előzetes hozzájárulásához kötött.

Blog

Rendszeresen publikáljuk cikkeinket a versenyjog, informatika, adatvédelem, szellemi alkotások és a családi vállalatok világáról.

Hírlevél

A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.

    Kapcsolat

    © KLART Legal

    Hírlevél

    A gazdasági jog, a családi vállalatok és a jogi technológia világának legfrissebb aktualitásairól érthesülhet hírleveleinkból. Iratkozzon fel, hogy közvetlenül értesüljön. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja.